Briose cu visine

de AnyCostescu in Dulciuri, 24 Iul 2013 | 4653 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1 pahar zahar
  • 1 iaurt cu capsuni
  • 1 lingura margarina pt gatit
  • 2 pahare faina cu agent de crestere
  • jumatate de lingura praf de cop
  • 150 g visine fara samburi
Portii: 18
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu visine:

pentru 18 briose :

Ouale se pun intr-un vas si se bat cu zaharul pana se albesc.

Se adauga iaurtul si margarina (care a fost tinuta inainte la temperatura camerei).

Se poate folosi orice fel e iaurt.

Se adauga faina amestecata cu praful de copt si se mixeaza.

Rezulta un aluat mai gros ca cel de la clatite dar pufos.

Se pregateste o tava pt briose, se pun hartii speciale sau se unge tava cu ulei.

Punem aluatul in forme cu o lingura..Umpleti cam 3/4 din fiecare forma.

Se pun visine deasupra si se dau la cuptorul incins aproximativ 25 minute.

Se pot servi simple sau motate cu frisca si decorate cu bomboane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu visine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Muffins cu crema de banane si topping de caramel