Friganele crocante

de AnyCostescu in Dulciuri, 5 Aug 2013 | 4623 vizualizari

 

Ce poate fi mai bun decat un desert rapid si delicios?Merita incercata reteta asta , va asigur :)

 

INGREDIENTE

  • 1 paine
  • 500 ml lapte
  • 3 lg zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1ou
  • putina sare
  • jumatate de lingurita de scortisoara
  • fulgi de porumb
  • putin unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friganele crocante:

Se pun intr-un bol oul, laptele, zaharul tos si vanilat,putina sare si scortisoara si se amesteca bine cu un tel.

Fulgii de porumb se pun intr-o punga si se trece cu sucitorul de cateva ori peste ei.

Painea se taie in felii de aproximatix 1-1.5 cm.

Se ia fiecare felie de paine, se inmoaie in amestecul de lapte..se da prin fulgii de porumb si se pune la foc intr-o tigaie cu putin unt..

Se lasa la foc mic pana se rumeneste usor.

Se serveste cu miere, sirop de zahar si pudrate cu zahar :)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele crocante" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

ieri la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza dulce