Zarzavat pentru iarna

de AnyCostescu in Conserve, 26 Sep 2012 | 37874 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 kg ardei si gogosari de toate culorile
  • 2 kg morcov
  • 1 kg radacina de patrunjel
  • 1 kg telina radacina cu tot cu frunze
  • patrunjel verde cat doriti
  • 1 l ulei
  • 1 lg sare pentru muraturi
  • conservant
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zarzavat pentru iarna:

Ardeii se spala se curata si se dau prin robot sau masina de tocat. Morcovul, patrunjelul si telina se curata si se dau prin razatoarea de la robot. Frunzele de la telina si patrunjelul verde se spala si se dau tot prin robot. Se amesteca toate legumele se pune sarea si uleiul si se amesteca bine de tot. Se pune in bidonase de plastic si deasupra fiecarui bidonas se pune cate un plic de conservant. La iarna se serveste la supe, ciorbe, tocanite.

Daca va place leusteanul puteti opri un sfert din compozitie si sa tocati leustean in ea. Va da un gust super ciorbelor de fasole sau de porc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Zarzavat pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Zarzavat pentru ciorba