Vol-au-Vent cu salata de Oua

de dentistutza in Aperitive / Garnituri, 9 Dec 2010 | 9116 vizualizari

 

Un aperitiv frumos si foarte gustos.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat-foetaj
  • 6 oua
  • 1 legatura ceapa verde
  • 4 linguri maioneza
  • 1 lingura mustar fin
  • curry (pasta sau praf) dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vol-au-Vent cu salata de Oua:

Foaia de aluat se taie in forme rotunde. Jumate din numarul de cercuri se taie cu o forma cu diametrul mai mic astfel incat sa rezulte un inel. Inelul se suprapune cercului de baza si toate aceste forme se pun pe o tava de cuptor unsa sau tapetata cu hartie de copt/aluminiu. Se inteapa baza cu o furculita si ( nu este obligatoriu) se pot umple cu boabe de fasole pt. ca sa nu creasca" fundul" cosuletelor.    Se coc in cuptorul bine incins pana se umfla frumos si se rumenesc.

Salata de oua:  ouale fierte tari se taie micut si se amesteca usor cu ceapa taiata rondele foarte fine ,inclusiv partea verde.Se adauga si restul de ingrediente si se potriveste de gust.  Vol-au-vent ul rece se umple cu acesta salata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Vol-au-Vent cu salata de Oua" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu sfecla rosie si branza