Un preparat simplu, aspectuos si pot spune chiar dietetic. Am folosit pentru prima data inelele de silicon cu snur (uitate intr-un sertar)
Carnea de vitel se spala si se zvanta cu un srvet . Se sareaza si se pudreaza cu ghimbir pudra .
Legumele se curata si se spala . Morcovul si ardeiul se taie in felii pe lungime .
Se inteapa sau se desface carnea si in locurile formate se introduc legumele si carnaciorii .
Se leaga bucata de carne cu snururile de silicon .
Se aseaza intr-o tava si se stropeste cu otet aromat de merisoare si afine + putin ulei de masline .
Se da la cuptor tava 30 minute . Din cand in cand se intoarce bucata de carne .
Scoateti tava din cuptor si lasati carne sa se odihneasca [ acoperita ]15-20 minute . Scoateti inelele ,apoi poate fi feliata .
Pofta buna !!!
1
Se poate servi calda cu garnitura . Numai insotita de salata . Sau rece ca aperitiv .