Vitel cu legume in vas de lut

de susu in Vita, 31 Mai 2012 | 7841 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ½ kg carne de vitel
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ceapa alba
  • 3 morcovi
  • 2 dovlecei
  • 1 vanata
  • Varza alba
  • 2-3 cartofi
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 brocoli
  • 1-2 ardei capia
  • Sos de soia
  • Curry
  • Sare
  • Piper
  • Bulion
  • Cimbru
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vitel cu legume in vas de lut:

Se taie carnea cubulete, se spala legumele si se taie bucati potrivite. Brocoli se desface buchetele si se pune in apa cu sare pentru 10 minute dupa care se spala. Se amesteca carnea impreuna cu legumele, condimentele si putina pasta de tomate. Se da la cuptor la foc mic cateva ceasuri bune.
Imi trebuie poza finala sa fac data viitoare

Daca ti-a placut reteta noastra "Vitel cu legume in vas de lut" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept picant de vitel la cuptor