Vinete pentru iarna (reteta Motan)

de MotanLaOale in Conserve, 1 Sep 2013 | 16624 vizualizari

 

Nu se poate sa nu pun pentru iarna vinete coapte pentru salata.

 

INGREDIENTE

  • 8 vinete (5 kg)
  • cutii alimentare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete pentru iarna (reteta Motan):

Vinetele se coc pe aragaz la foc deschis pana devin moi peste tot.

Mie mi se par mai bune asa decat la cuptor, cele mai bune sunt coapte pe gratar cu carbuni dar de unde.

Se curata de coaja arsa si de cotoare cat sunt calde si se lasa la scurs 2-3 ore.

Se pun in cutii alimentare (ale mele au 750 ml) cam 850-900g.

Se pun capacele la cutii si se pun in congelator.

Iarna se dezgheata in sita,sa se scurga, si se face salata.

TIPS-URI

1

Vinetele se aleg coapte dar fara samburi, pe cat posibil.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pentru iarna (reteta Motan)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]