Vinete pane

de babi5 in Mancaruri de legume, 25 Iul 2013 | 4052 vizualizari

 

Am avut 2 vinete din recolta proprie, aici se iau cind sunt destul de fragede, cica sa nu aiba seminte. Ei, salata nu fac, asa ca le-am facut pane...carne vegetariana. Bune,bune...

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete mititele
  • 1 ou
  • 5 linguri faina
  • sare ,piper
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete pane:

Am curatat vinetele de coaja, le-am taiat pe lung si le-am sarat. Le-am lasat 15 minute, apoi le-am stors apa lasata si le-am sters cu prosop de hirtie absorbant de bucatarie. Am pus 3 linguri de faina pe o farfurie, le-am tavalit prin faina, apoi le-am trecut prin oul batut cu lapte si faina si le-am pus intr-o tigaie in uleiul incins bine. Le-am intors pe ambele parti pina s-au prajit bine, apoi le-am scos pe o farfurie cu prosop absorbant sa absoarba surplusul de ulei. Si gata "carnita"  vegetala. Buna de pus linga un cartof natur, piure sau orez.

TIPS-URI

1

Se serveste ca atare cu o salata de rosii linga

2

Sau putem asorta cu : piure de carofi ,cartofi natur,orez ..

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

babi5 1

26.07.2013, 12:00

Loredana te pupa Babi ai intrebat pe unde sunt. Torino

Bucataras Monica 1

26.07.2013, 12:17

sunt preferatele mele

babi5 1

26.07.2013, 15:09

Ma bucur ,multumesc de apreciere Monica 1997 pua Babi cu drag

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Vinete pane cu pesmet