nu am cuvinte sant fantastic de bune,mananci si nu te mai saturi de ele
Vinetele se curata de coaja si se taie pe lungime in 4-6 dapinde cat de mari sant vinetele,apoi se sareaza putin dupa care se prajsesc in ulei sa intorc de cate-va ori de pe o parte pe alta nu mult tare sa nu se arda
Se caleste in putin ulei ceapa, ardei tocat sau taiat pestisori,pasta de tomate ,usturoiul pisat ,sare si putin apa (se calesc putin sa se inmoaie bine ardeiul)apoi se ia de pe foc si se pune pun cati-va stropi de otet(3-4 picaturi)cat sai schimbe putin gustul,asta daca va place mai acrisor putin
Vinetele prajite se scot cu o spatula din ulei si se trec printr-o compozitie facuta din putin otet cu apa si cu sare,numai cat le treceti prin acesta solutie o data apoi se pun pe un platou si se pune sosul de ardei si tomate pe ele
Se servesc ca si garnitura sau ca si muratura
SANT GROZAV DE BUNE INCERCATILE CU INCREDERE
1
Prima data cand am mancat am intrebat ce sant? am vazut ca vinete dar..........si mi sa spun LIMBA SOACREI.................la care am ras si am zis DE CE? la care mi sa raspuns pentru ca limba soacrei e lunga si acra(amara) asta asa ca o gluma
2
"si moi vom fi soacre,hai sa nu fim rele ca nu sant chiar asa rele toate soacrele"