Ciorba de post din ciuperci de roua cu legume

de Valclaudia in Mancaruri de post, 12 Iun 2016 | 4505 vizualizari

 

mancare de post

 

INGREDIENTE

  • 2-3 cepe verzi
  • 1 ardei rosu
  • 3 linguri ulei de floarea soarelui
  • 150 gr. cubulete de morcov congelat
  • 250 gr. ciuperci de roua congelate
  • cca 1l apa plata
  • 2 linguri de bulion
  • sare si piper dupa gust
  • verdeata proaspata (marar,patrunjel)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de post din ciuperci de roua cu legume:

Cepele verzi si ardeiul se curata, se spala si se taie bucatele.

Se pun la sotat intr-o oala in ulei alaturi de cubuletele de morcov congelat, cca 5 minute.

Adaugam apoi ciupercile de roua congelate, punem apa plata, sare si piper dupa gust si lasam sa fiarba la foc potrivit 30 minute.

Incercam morcovii, daca sunt fierti adaugam in coirba 2 linguri de bulion si verdeata proaspat tocata.

Oprim focul,acoperim oala, lasam sa se intrepatrunda aromele si dupa 5-10 minute portionam si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de post din ciuperci de roua cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

mirela0911 1

13.06.2016, 08:41

Ce buna trebuie să fie!

Gherca Daniela 1

13.06.2016, 08:41

mmm tare buna!

AndrutzaP 1

13.06.2016, 09:28

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Falafel crocant - reteta simpla si delicioasa de post