Descoperă împreună cu Andra Mihail o rețetă simplă și delicioasă de vinete la cuptor cu brânză feta. Perfecte pentru o masă sănătoasă și rapidă, aceste vinete sunt aromate și ușor de pregătit
Pentru aceste Vinete la cuptor cu brânză feta - Rețeta rapidă și gustoasă ai nevoie de doar 3 ingrediente de bază: vinete, brânză feta și usturoi.
Cum se prepara Vinete la cuptor cu brânză feta - Rețeta rapidă și gustoasă
Taie vânăta în jumătăți, pe lungime. Crestează adânc miezul cu ajutorul unui cuțit bine ascuțit. Așază jumătățile de vânătă într-o tavă cu hârtie de copt.
Pune ulei de măsline peste fiecare și împănează bine cu felii de usturoi. Condimentează cu sare și piper.
Adaugă brânza feta fărâmițată pe fiecare jumătate de vânătă. Presară puțin pătrunjel uscat.
Pune tava cu vinete în cuptor, la 200 grade C, timp de 30 minute.
După coacere, scoate vinetele și lasă-le puțin la temperat, apoi savurează-le alături de cei dragi.
Incearca si reteta de Vinete umplute cu legume si branzeturi sau varianta de Rulouri de vinete umplute cu ricotta, un preparat delicios.
Iti recomandam si reteta de Vinete pane cu sos de rosii.
Poftă bună!