Vinete evantai

de nadea68 in Mancaruri de legume, 30 Sep 2015 | 2682 vizualizari

 

Am incercat reteta asta si mi-a placut!

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • 2 rosii
  • Çascaval afumat
  • Prosciutto
  • Parmezan
  • Sare
  • Piper
  • Cimbru
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete evantai:

Incepem cu vinete, le spalam si le taiem felii pana la coada fara sa desprindem.Dam cu un praf de sare si piper fiecare felie.

Rosia o spalam si o taiem felii.eu am folosit cascaval si prosciutto deja feliat.

Incepem sa asamblam evantaiul l:intre felii de vanata punem cascaval, prosciutto si rosiile.Dam cimbru deasupra si un pic de ulei.Acoperim cu un capac sau folie de aluminiu .Bagam la cuptor la 200 º 30-40 minute pana vinetele se inmoaie.Luam foaia de aluminiu si punem niste Parmezan deasupra si mai lasam cateva minute la cuptor pana se rumeneste.

 

TIPS-URI

1

Puteti folosi mozzarella

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete evantai" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete albe evantai cu sos Bechamel