Vinete cu ardei copti la borcan pt iarna

de alinutzika in Conserve, 27 Aug 2011 | 22829 vizualizari

 

Ei, Onesta....iar sunt"nelinistita" si nu pot sa-mi vad de treaba si sa ma odihnesc...:)))
Pt prima oara le pun asa, la borcan , pt ca nu am spatiu suficient in congelator pt toate.
La iarna, le bag in robot, le toc bine impreuna cu ardeii si adaug uleiul direct in robot, impreuna cu ceapa tocata, sarea si piperul si e gata salata de vinete.(reteta e testata si urmeaza sa o postez).

 

INGREDIENTE

  • vinete
  • ardei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete cu ardei copti la borcan pt iarna:

Se coc vinetele si ardeii, se curata si se baga vinetele asa intregi in borcan, cate incap. Intre ele se baga bucatele mari de ardei copti.

Se capseaza  si se pun la fiert in apa pana la nivelul capacului. Se fierb 30 de minute.

Pt. ca sunt mai sensibile, le-am si legat, ca sa fiu sigura ca stau intacte la iarna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete cu ardei copti la borcan pt iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

adry88 1

28.08.2011, 15:39

Rocsi 1

28.08.2011, 18:18

a si in borcan pui doar ardei si vinete si doar zeama cu o lasa acestea?oricum esti o harnicuta ce te aprozivionezi cu de toate pentru iarna

Lau 1

28.08.2011, 22:30

interesant

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Zacusca