Varza noua calita cu coasta afumata

de silvi0ara in Porc, 23 Apr 2010 | 10053 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 verze (3kg)
  • 800g coasta afumata
  • 1 foaie de dafin
  • 500ml bors proaspat
  • sare si piper dupa gust
  • 3 linguri pasta de tomate
  • cimbru, oregano, usturoi, marar uscat (toate dupa gust)
  • 200ml ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza noua calita cu coasta afumata:

Se pune uleiul intr-o cratita si se adauga coasta taiata bucati, se lasa putin la rumenit.
Se toaca varza marunt si se freaca cu sare, apoi se pune la calit peste coasta. Se aduga condimentele si borsul, apoi se baga cratita la cuptorul incins pentru 20-30 de minute, se scoate si se adauga pasta de tomate, apoi se mai lasa la cuptor pana scade toata zeama.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza noua calita cu coasta afumata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Bucataras Medi 1

23.04.2010, 18:57

si al mine tot sotul este fan varza........................

Rocsi 1

23.04.2010, 19:48

nu am mancat niciodata varza facuta cu bors dar cred k e buna

silvi0ara 1

23.04.2010, 22:36

Noua ne place un pic mai acrisoara varza calita.Fac dulce doar cu taitei.Si sotul meu e fan.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Varza a la Cluj, o reteta traditionala plina de savoare