VARZA DE BRUXELLES CU CEAPA SI SEMINTE DE MUSTAR

de mihaelar63 in Mancaruri de legume, 18 Dec 2015 | 8099 vizualizari

 

 VARZUTA ACEASTA POATE FI SERVITA CA MANCARE DE LEGUME , DE POST SAU ALATURATA LANGA O FRIPTURICA DE VITA CUM AM AVUT NOI . AM PRIMIT LAUDE DE LA MUSAFIRII  , A FOST ATAT DE BUNA PENTRU CA AM CULTIVAT-O IN GRADINA PROPRIE SI AM GATIT-O CU DRAG PENTRU PRIETENI .AU DORIT RETETA . BINEINTELES O VOR  GASI PE... BUCATARAS .M-AM INSPIRAT[ CU MICI MODIFICARI ] DE AICI: http://www.cbc.ca/bestrecipes/recipes/brussels-sprouts-with-onion-and-mustard-seeds

 

INGREDIENTE

  • 1 kg varza de Bruxelles
  • 1 lingura seminte mustar
  • 1 lingura mustar de Dijon [ bobite]
  • 1 lingura zeama lamaie
  • 2 linguri ulei masline
  • 2 linguri unt
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 pahare supa limpede de pui
  • 2 linguri seminte proaspete de rodie
  • 6 catei usturoi
  • sare
  • fulgi de chili
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA VARZA DE BRUXELLES CU CEAPA SI SEMINTE DE MUSTAR:

  1. Varzuta de Bruxelles se  curata de frunzele exterioare se curata de eventualul cotor,se incresteaza in cruce si se spala .
  2. Intr-o tigaie wok mare se pune la topit untul impreuna cu ulei si se prajesc usor semintele de mustar .
  3. Adugati ceapa tocata [partea alba]si imediat mustarul si usturoiul tocat .Sarati.
  4. Se pune si  varza impreuna cu zeama de carne la inabusit timp de 10 minute .
  5. Dati gust picant cu ajutorul fulgilor de chili .
  6. Serviti varza de Bruxelles decorata cu codite de ceapa verde si seminte de rodie proaspat curatata .

TIPS-URI

1

Serviti acest preparat cald pentru ca contine unt .

2

Daca doriti sa serviti de post inlocuiti untul cu aceiasi cantitate de ulei .

Daca ti-a placut reteta noastra "VARZA DE BRUXELLES CU CEAPA SI SEMINTE DE MUSTAR" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Panacris 1

19.12.2015, 10:00

Bunăăăăăăăăăăă!

Geanina87 1

19.12.2015, 21:36

Gherca Daniela 1

21.12.2015, 10:09

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Limba soacrei - aperitiv rusesc din vinete