Carnea se spala bine ,se taie patrate nu prea mari si se lasa sa se scurga.
Intr-o oala se pune putin ulei la incins.
cand acesta s-a incins se adauga carnea si se lasa sa se rumeaneasca putin pe o parte si alta,apoi se acopera bine cu apa si se acopera cu un capac ca sa fiarba.
varza se spala si se taie fideluta.
ceapa se curata,se spala si se toaca marunt.
morcovul se rade de coaja si se taie rondele.
ardeiul rosu se taie cubulete.
mararul si patrunjelul,se spala,li se indeparteaza cozile si se toaca marunt.
cand carnea a fiert mai bine de jumatate se pune varza tocata.
cand aceasta incepe sa fiarba se pun si legumele rand pe rand;ceapa,morcovul,ardeiul rosu,mararul si patrunjelul.
daca mai trebuie apa se mai adauga,dar calda si nu prea multa pentru ca varza verde oricum mai lasa ea apa.
se fierbe la foc potrivit.
cu 10 min inainte de a inchide aragazul se condimenteaza cu sare si piper.
pasta de tomate se desface in putina apa,se pune peste varza.
se amesteca bine ,apoi se da in cuptorul incins pentru 10 min.
il serviti cu un ardei iute,cu o mamaliguta si putina smantanica..
sa aveti pofta!