Varza cu muschiulet de porc

de Rocsi in Porc, 15 Iul 2010 | 5245 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr muschi de porc fara grasime
  • 1 varza nu prea mare
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • jumatate ardei rosu
  • 1 lingura si jumatate pasta de tomate
  • patrunjel verde
  • marar
  • ulei
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu muschiulet de porc:

Carnea se spala bine ,se taie patrate nu prea mari si se lasa sa se scurga.

Intr-o oala se pune putin ulei la incins.

cand acesta s-a incins se adauga carnea si se lasa sa se rumeaneasca putin pe o parte si alta,apoi se acopera bine cu apa si se acopera cu un capac ca sa fiarba.

varza se spala si se taie fideluta.

ceapa se curata,se spala si se toaca marunt.

morcovul se rade de coaja  si se taie rondele.

ardeiul rosu se taie cubulete.

mararul si patrunjelul,se spala,li se indeparteaza cozile si se toaca marunt.

cand carnea a fiert mai bine de jumatate se pune varza tocata.

cand aceasta incepe sa fiarba se pun si legumele rand pe rand;ceapa,morcovul,ardeiul rosu,mararul si patrunjelul.

daca mai trebuie apa se mai adauga,dar calda si nu prea multa pentru ca varza verde oricum mai lasa ea apa.

se fierbe la foc potrivit.

cu 10 min inainte de a inchide aragazul se condimenteaza cu sare si piper.

pasta de tomate se desface in putina apa,se pune peste varza.

se amesteca bine ,apoi se da in cuptorul incins pentru 10 min.

il serviti cu un ardei iute,cu o mamaliguta si putina smantanica..

sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu muschiulet de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rocsi 1

17.07.2010, 20:05

da e foarte buna rivka

AlinaCorina31 1

27.11.2010, 11:48

Felicitati pentru reteta! Am facut-o si eu si sotul m-a pus sa ii mai fac o portie. Multumesc!

Rocsi 1

27.11.2010, 21:03

cat ma bucur alina ca v-a placut...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc, la tava