Varza calita cu bacon

de Sim0na in Porc, 4 Apr 2012 | 20812 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 varză medie
  • 1 ceapă mică
  • 100 g kaiser şi bacon
  • suc de roşii
  • mărar proaspăt
  • ulei
  • sare
  • delikat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu bacon:

Am călit kaiserul şi baconul câteva minute. Când a fost gata, l-am scos şi l-am pus deoparte.

Am călit ceapa tocata mărunt, iar când a fost aurie am adaugat varza tocată fin. Am pus o ceşcuţă de apă şi una de ulei, şi am lăsat să fiarbă. Când a scăzut, am pus sucul de roşii. Am adaugat kaiserul şi baconul prajite.

Am portivit de sare şi am pus un pic de delikat. Când varza a fost gata am adaugat mărar verde tocat marunt

Am servit cu ardei iute şi mămăligă caldă!

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu bacon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Sim0na 1

05.04.2012, 22:33

Va astept pe toate la masa!!! Mai ales ca Bunica vine cu mamaliga..

Krystyan Trendy 1

25.10.2013, 13:25

imi place

Rahela Velicu 1

22.06.2021, 22:23

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Varza calita cu ceafa de porc,la cuptor.