Carnea de porc se spala, si se pune pe un tocator. Se pune o folie peste si se bate usor cu ciocanul de snitele. Dupa ce am batut carnea o taiem in 2 bucati. Ardeiul gras si dovlecelul se taie fasii.
Pe fiecare bucata de carne se pun fasii de ardei si dovlecel, se sareaza, se pipereaza si punem si cateva boabe de coriandru. Rulam cu grija si la sfarsit legam cu ata. Se pun rulourile intr-o caserola, stropim cu vin, presaram usturoi granulat si lasam la frigider minim 30 minute.
Dupa acest timp, punem uleiul la incins si adaugam ruladele. Le rumenim frumos, apoi adaugam vinul si 500 ml apa. Lasam sa fiarba aproximativ 30-40 minute. Daca mai este nevoie completati cu apa. Dupa ce ruladele au fiert bine le scoatem intr-o farfurie.
Sosul ramas il reducem pana incepe sa se ingroase putin. Eu am pus si 1 lingura de suc de rosii si 3 catei de usturoi in sos.
Servim rulada cu sos si orice garnitura dorim:)