Varza calita, cu afumatura

de Laly in Porc, 17 Mar 2012 | 7348 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza acra mai mare (vreo 2 kg)
  • 300 gr kaiser in cazul meu
  • 500 ml suc de rosii
  • cimbru uscat
  • piper boabe
  • sare daca mai este cazul
  • foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita, cu afumatura:

Desfacem varza frunza cu frunza si o punem un apa rece circa 30 de minute.Scurgem de zeama si tocam varza marunt,fideluta.Kaiserul se taie in felii mai maricele.Intr-un vas (al meu a fost de lut),punem un rand de varza,piper,cimbru,foi de dafin si jumatate din cantitatea de kaiser.Punem restul de varza,kaiser si sucul de rosii.Deasupra punem restul de afumatura.Dam la cuptor circa 1 ora si jumatate,pana cand varza este patrunsa bine,iar afumatura capata un aspect crocant.Servim varza calda cu mamaliguta,sau painica dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita, cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc in sos de vin si ierburi