Trunchi de merluciu pregatit in cuptor cu halogen

de Ina in Peste, 7 Iun 2013 | 9508 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 trunchiuri de merluciu
  • 1 lamaie
  • condimente pentru peste grill de la kotanyi
  • sare
  • Pentru garnitura:
  • cartofi natur
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trunchi de merluciu pregatit in cuptor cu halogen:

Spalam in apa rece trunchiurile de merluciu si le scurgem pe prosoape de hartie. Condimentam cu sare si condiment pentru peste grill , stropim cu zeama de lamaie si asezam pestele pe gratarul cuptorului cu halogen sau pe o tava cu gauri.  Pe fiecare bucata de peste asezam cate o felie de lamaie. Pornim cuptorul si coacem pestele cate 25 minute, pe ambele parti, la 150-180 grade Celsius. 

In timpul prepararii pestelui ne ocupam de garnitura de cartofi. ( fierbem cartofii taiati in bucati mari, ii scoatem pe farfurie si ii acoperim cu cubulete de unt si patrunjel verde tocat.

Cand pestele este gata, il servim alaturi cartofi natur  sau amestec de legume. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Trunchi de merluciu pregatit in cuptor cu halogen" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata broccoli

de MarioC 1

ieri la 20:05

Placinte cu branza dulce - Bune ca la mama acasa

de laura_n 7

ieri la 13:58

Tiramisu Raffaello - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

ieri la 10:38

Aripioare de pui glazurate cu sos de soia - Delicioase și ușor de făcut

pe 11.08 la 09:36

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Merlucius cu legume la cuptor