Trunchi de grenadier invelit in bacon

de Panacris in Peste, 13 Mai 2012 | 5890 vizualizari

 

O combinatie rapida si interesanta!

 

INGREDIENTE

  • trunchi grenadier 2 bucati
  • felii subtiri de bacon 100 g.,
  • condimente pentru peste (sare, piper, rozamrin, oregano, etc.)
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trunchi de grenadier invelit in bacon:

Pestele se asezoneza cu mirodenii si se  stropeste cu putin ulei de masline, apoi se lasa cca. 10 minute la rece. Pestele se inveleste apoi in felii de bacon si se aseaza intr/un vas termorezistent. Se da la cuptorul preincins, cca. 15 minute la foc puternic. Se serveste simplu, stropit cu zeama de lamaie sau cu garnitura de orez si salata de sezon.

Daca ti-a placut reteta noastra "Trunchi de grenadier invelit in bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon la cuptor în stil asiatic - Rețeta perfectă pentru revelion

ieri la 10:30

Cozonac cu smantana - Reteta pentru un aluat perfect

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Salau cu rosii , praz si masline