Triunghiuri cu nuci

de yammy in Prajituri, 22 Mai 2009 | 6875 vizualizari

 

O prajitura care va va satisface papilele gustative pe deplin :D

 

INGREDIENTE

Pt aluat:
  • 225 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 100 gr zahar
  • 1 plic zahar vaniliat
  • 1 ou
  • 1 lingura apa
  • 100 gr unt
Umplutura:
  • 3 linguri gem de caise
  • 150 gr unt
  • 125 gr zahar
  • 1 plic zahar vaniliat
  • 3 linguri apa
  • 150 gr nuca de cocos
  • 150 gr nuca
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Triunghiuri cu nuci:

Pt aluat:
-se amesteca faina cu praful de copt, zaharul, zaharul vaniliat, oul, apa si untul, se amesteca. Daca se lipeste de mana trebuie lasat 30 min la frigider.
-se intinde intr-o tava unsa
-se unge aluatul cu gem

Umplutura:
-se incalzesc ingredientele inafara de nuca de cocos si nuca
-se amesteca pana se dizolva
-se adauga nuca de cocos si nuca si se lasa la racit
-se intinde peste aluatul uns cu gem
-se da la cuptor 30 min

Daca ti-a placut reteta noastra "Triunghiuri cu nuci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Figaro - Desert delicios cu nuca si bezea