Triunghiuri cu mere si scortisoara

de Alinutza80 in Prajituri, 26 Ian 2013 | 12237 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 mere
  • 1 pachet aluat de foietaj
  • 3-4 linguri de zahar
  • scortisoara(dupa gust)
  • 1 galbenus de ou(pentru uns)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Triunghiuri cu mere si scortisoara:

Aluatul se lasa la decongelat.

Merele se curata de coaja si cotoare, apoi se taie cubulete.

Peste mere se adauga zaharul si scortisoara dupa gust.

Aluatul se intinde si se taie in 10 patrate(depinde cat este de mare), pe care se pune umplutura. Se unesc colturile opuse astfel incat sa obtinem un triunghi.

Cu o furculita se apasa marginile triunghiului(sa nu se desfaca).

Se unge fiecare triunghi cu galbenus de ou si se baga la cuptor, care a fost incins in prealabil.

Se lasa pana se rumenesc frumos.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Triunghiuri cu mere si scortisoara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu mere,cardamon si cuisoare