Dupa ceva pauza de dulciuri am facut si eu un tort,cu ocazia zilei de nastere a prietenului meu,si cu ocazia ca n-am mai mancat capsuni de luni de zile si pentru ca imi era tare pofta vazand si poze cu torturi cu capsuni, m-am hotarat.
Cand am vazut la magazin caseta asta cu capsuni mari si frumoase n-am putut rezista sa n-o cumpar.Am si o perioada c-am grea pentru bunica iubitului meu care e la spital,in fine mai cu tristete,mai cu probleme,dar tot trebuie sa mancam ceva.Deci sper sa postez reteta cu bine de pe telefon acum.De deschis calculatorul nici in gand nu pot ca sunt mereu la spital si acasa dorm si fac de mancare,deci nici nu pot sa recuperez toate retetele voastre acum,sper in curand.
Pandispan:
Crema:
decor:
Foarte simplu si bun
Pandispan:am batut spuma galbenusurile cu 100 zahar si vanilia si amestecat cu uleiul.Am batut albusurile cu sare si 120 zahar.Am amestecat compozitiile de jos in sus,apoi faina,amidonul,praful de copt prin sita,limoncello.
Cuptorul l-am preincalzit 180 grade. Am copt blatul 40 minute
Crema
1 l lapte incalzit.Am batut galbenusurile cu zahar,vanilie,amidonul si am diluat cu laptele,apoi am adaugat in laptele de pe foc .
Am amestecat mereu pana s-a ingrosat,si am mai amestecat si dupa,.Am lasat la racit,apoi amestecat cu frisca batuta si limoncello.
Asamblare:
-O felie pandispan/crema/capsuni.
-Gelatina/frisca/capsuni in lateral