Un dulce delicat,tocmai bun pentru a-ţi potoli pofta de dulce,ori de a-l servi într-o dimineaţă alături de-o cafeluţă aromată.Înveliş crocant adăpostind umplutura acrişoară de fructe pline de aromă.V-am stârnit interesul? Eu cred ca da…..
Fructele se taie bucati,se presara cu zahar si amidon alimentar,cu putin timp inainte de a le folosi.
Amidonul are rolul sa absoarba siropul lasat de fructe.
Se intinde foaia de aluat,se taie patrate.Pe fiecare bucata se pune umplutura de fructe.
Se aduna ca o bocceluta si se strang cu bride de silicon sau se leaga usor cu o sfoara.
Se ung cu ou batut.
Se pun in cuptorul preincalzit si se lasa aproximativ 30 de minute,pana cand se rumenesc.
Cuptorul trebuie sa fie destul de fierbinte pentru ca foaia sa se coaca si fructele sa nu lase prea mult sirop.
Se pudreaza cu zahar.