Dacă ai poftă de un desert delicios și rapid, încearcă aceste trigoane din foietaj cu cremă fină și fructe. Te vor cuceri prin combinația de texturi și gusturi.
Pentru aceste Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios, sunt necesare câteva ingrediente: aluat foietaj, ou, mascarpone, smântână, zahăr și fructe.
Cum se prepara aceste Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios:
Preîncălzește cuptorul la 190 de grade C.
Așază foaia de aluat cu tot cu hârtie în tava de copt și taie în 9 pătrate egale.
Unge cu ou bătut jumătate din fiecare pătrat și pliază colțurile diametral opuse altfel încât să obții un triunghi. Unge iar cu ou bătut suprafața exterioară. Presară alune măcinate pe fiecare.
Coace trigoanele în cuptorul preîncălzit, la 190 de grade C, timp de aproximativ 20 minute sau până se rumenesc frumos.
După coacere, scoate tava din cuptor și lasă-le la răcit.
Separat, într-un bol amestecă brânza mascarpone, smântâna lichidă și zahărul pudră și pe cel vanilat. Pune crema obținută în frigider până în momentul folosirii.
După ce s-au răcit de tot trigoanele, desfă-le ușor în jumătate, umple-le cu cremă și așază fructe proaspete tăiate.
Le poți savura alături de o cafea sau un ceai. Sunt delicioase, ușor de făcut și îți poți impresiona familia și prietenii cu acest desert delicios.
Încearcă și rețeta de Spuma de capsuni, un desert rapid din doar 3 ingrediente sau rețeta de Inghetata de iaurt si capsuni, un desert delicios și racoritor.
Îți recomandăm și rețeta de Tiramisu cu capsuni, un desert delicios.