Trăistuţe cu fructe

de diaconta in Prajituri, 11 Iun 2012 | 5089 vizualizari

COMENTARII (73)

diaconta 1

12.06.2012, 12:27

Vladimir,cred ca sunt si acum in Camara.Eu am ramas cu gandul la ele de cand am vazut la Andreea Chinesfood,asa ca nici n-am stat pe ganduri cand le-am vazut in Camara.
N-ai fost pe faza ca ma amuzam cu Sim0 daca sa-si trimita barbatu' la mine,dar fiind ca alea's bune de ....strangulat)

diaconta 1

12.06.2012, 12:36

Rectific,sunt la Decorix,pune-ti si tu dorinta si le aduce Sefu' in Camara
uite:http://www.decorix.ro/bucatarie/forme-din-silicon/6-snururi-din-silicon-pentru-rulada.html

Sim0na 1

12.06.2012, 12:41

Dia, daca ii dai si traistuta si bride, acu` il pun la drum... pana diseara e la tine! Te ajuta si la calcat...

T I M E A 1

12.06.2012, 12:43

Ce bunatati ai facut aici!!! si mi-ai facut o pofta de numa

diaconta 1

12.06.2012, 12:49

Sim0,de calcat ne arde noua apoi??/

diaconta 1

12.06.2012, 12:49

Timea,ma bucur ca te-am nimerit

Mihaela11_jo 1

12.06.2012, 14:01

Ce pofta mi-ai facutttttttttttttt

diaconta 1

12.06.2012, 14:14

Mihaela sunt foarte bune

piko 1

12.06.2012, 17:08

Salut, ai folosit fructe din compot? Ai putea scrie si reteta la aluat Multumesc

diaconta 1

12.06.2012, 17:15

Piko,am folosit fructe proaspete,am pus foarte putin zahar si amidon ca sa nu lase prea mult sirop,aluatul foietaj e destul de "sensibil" la umezeala
am folosit aluat cumparat,dar daca vrei sa-l prepari,uite aici reteta,cu mentiunea ca poti sa folosesti si unt sau margarina in loc de osanza:
http://www.bucataras.ro/retete/aluat-de-foietaj-cu-osanza-hai-31482.html

MotanLaOale 1

12.06.2012, 18:38

Ce ai pus tu acolo pe patratul de aluat mi se pare ca are destul sos! (din poza)

diaconta 1

12.06.2012, 18:58

Vladimir,am pus zahar si amidon pe ele si imediat le-am pus pe foaie.Poate ca a ramas si putin sirop,desi am incercat sa-l scurg bine.De aceea lucesc asa.

MotanLaOale 1

12.06.2012, 19:45

Am inteles. Cred ca asta o fac prima!

diaconta 1

12.06.2012, 19:48

asa ca sa-ti dai greata)

MotanLaOale 1

12.06.2012, 21:46

Nu are galatina!

diaconta 1

12.06.2012, 22:12

deci tot ti-e frica

MotanLaOale 1

12.06.2012, 22:14

Biruim noi si frica asta!

diaconta 1

12.06.2012, 22:57

asa ziceam si eu,ori n-ai incredere in mine

mihaelar63 1

13.06.2012, 00:03

Macar vreo 3-4 ar merge pe nerasuflate

diaconta 1

13.06.2012, 08:45

Mihaela,meeeeeerg si inca cum

Bucataras Medi 1

13.06.2012, 20:26

eu de ce am ajuns asa de tarziu?............uffffffff,cum am putut rata o asa bunaciune?.........altadata te rog sa ma strigi Dia!

diaconta 1

13.06.2012, 22:03

Medi,eu te-am strigat dar nu stiu unde tot umbli

mirela0911 1

23.06.2012, 22:46

Simplu si delicios!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu frisca si fructe