Tortulet din piscot

de ela in Torturi, 6 Ian 2010 | 5495 vizualizari

 

CU FRISCA SI FRUCTE

 

INGREDIENTE

  • 1pachet piscoturi,
  • 1conserva mandarine,
  • 1conserva ananas.
  • 700gr frisca
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortulet din piscot:

Intr-un castron adanc [de salate] se pune o folie de prospetime, se tapeteaza cu piscoturi, care se insiropeaza cu zeama din compot [de mandarine e mai aromat].

Se scurg fructele din compoturi si se taie marunt.

Se bate frisca 5oogr,si se amesteca cu fructele bine scurse.

Se pastreza 4 rondele de ananas pt ornat si se pune peste piscoturi.Se lasa la rece cateva ore.Apoi se rastoarna pe un platou,dandu-se folia la o parte.Se mixeaza restul de frisca si se orneaza tortul, apoi se pun rondelele de ananas

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortulet din piscot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

ela 1

07.01.2010, 02:31

LA MULTI ANI,IONIX si la cat mai multe retete

ionix 1

07.01.2010, 12:16

mersic Ela... esti o dulce

Miha 1

07.01.2010, 16:12

La multi ani, cu sanatate si bucurii.

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu iaurt si jeleu