Este o reteta simpla de facut pentru un mic dejun copios!Poftiti la masa!!!!!
Cartofii se taie in felii subtiri si se vor praji in ulei la un foc mic pentru a evita prajirea excesiva.Se scot pe o bucata de hartie pentru a inlatura uleiul in exces.Ii punem apoi intr-un castron impreuna cu ouale batute cu sare si piper.La sfarsit adaugam si ceapa calita in prealabil in putin ulei pana cand se inmoaie(atentie sa nu se arda).Presaram verdeata,le amestecam cu furculita de sus in jos pentru a nu se zdrobi cartofii si punem in tigaie cu putin ulei.Tigaia se va scutura putin,din cand in cand,avand grija sa nu se lipeasca de tigaie.Cu ajutorul unei farfurii,se poate intoarce usor ,ca sa se coaca bine si pe partea cealalta.Cu ajutorul unei scobitori se va verifica daca s-a copt bine si in interior.Daca este gata se aseaza pe o farfurie.se poate servi calda ,dar si rece!pofta buna!