Pentru blat am batut ouale cu zaharul pana compozitia devine cremoasa, adaugam uleiul, faina, cacao si praf de copt. Compozitia obtinuta am turnat-o intr-o forma de tort tapetata(28) cu hartie de copt si am introdus la cuptor. Dupa ce s-a copt l-am scos din forma , l-am asezat pe platou, dar am pus inelul la loc.
Pentru crema am pus frisca lichida pe foc, am dat in clocot, dam deoparte si punem bucatile de ciocolata amaruie, omogenizam si lasam sa se racoreasca.
Gelatina am pus-o intr-un bol si am hidratat-o cu apa rece, apoi am dat la cuptorul cu microunde 40 sec. Aceasta se incorporeaza in compozitia de ciocolata.
Se amesteca crema de ciocolata amaruie cu frisca batuta. Omogenizam si turman peste blat. Se da la rece pana se intareste usor.
La fel procedam si cu crema de ciocolata cu lapte, care se toarna peste cea de ciocolata si se da la rece.
La fel procedam si cu ciocolata alba, care se toarna peste crema de lapte si se introduce la rece lasand cateva ore.
Se scoate inelul si il decoram cu fasii de ciocolata amaruie.