Tort tren cu crema de vanilie si ciocolata

de patrick_2010 in Torturi, 4 Feb 2013 | 9709 vizualizari

 

tortul dorit de baietelul meu : TREN
a comnandat si am executat:D

 

INGREDIENTE

  • 26 oua
  • 4 pachete margarina Rama
  • faina
  • zahar
  • 1 ciocolata lapte
  • lapte
  • frisca
  • zahar vanilat
  • cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort tren cu crema de vanilie si ciocolata:

Blat:

Se fac 2 pandispane din 10 oua fiecare: 10 albusuri se bat spuma tare, apoi se adauga pe rand 10 linguri de zahar. Dupa ce s-a topit zaharul se adauga galbenusurile, se mai bate putin, apoi se adauga cele 10 linguri de faina amestecand usor cu o spatula sau o lingura de lemn. Se pun la copt intr-o tava unsa si tapetata cu faina). Pandispanele se taie in jumatate, se unge unul cu crema de vanilie si celalat cu crema de ciocolata. Dupa ce am pus "capacele" de pandispan se imparte in 3 dreptunghiuri ambele pandispane, pentru a forma trenul.

Crema vanilie:

3 oua intregi+250gr zahar+1vanilie+1-2 linguri lapte se fierb pana se ingoarsa. Cand s-a racit se adauga 2 pachete margarina Rama. Se amesteca bine.

Crema de ciocolata:

3 oua intregi+50gr cacao+250gr zahar+1 ciocolata intreaga de lapte- se fierb pana se ingroasa. Cand se raceste se amesteca cu 2 pachete de margarina Rama

Se orneaza cu frisca. Rotiile se fac din biscuiti rotunzi de ciocolata :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort tren cu crema de vanilie si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort ''nabadaios''