Tort rusesc

de butoiaurora76 in Torturi, 29 Iun 2012 | 12607 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 200 g unt
  • 350 g faina
  • 1 ou
  • 1 praf de copt
  • 150 g zahar
  • Crema
  • 180 g unt moale
  • 150 g zahar
  • 1 plic pudding de vanilie
  • 500 g branza de vaci
  • 4 oua
  • 1 esenta de vanilie
Portii: 13
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort rusesc:

Pentru blat: Se amesteca la mixer untul taiat bucatele si la temperatura camerei cu zaharul, se adauga faina amestecata cu praful de copt si oul si se lasa mixerul sa lucreze. Va rezulta un aluat sfaramicios din care se ia 2/3 aluat cu care se tapeteaza fundul unei forme de tort unsa cu unt. Restul de blat se faramiteaza si se pune aleatoriu deasupra tortului.

Crema: Se mixeaza untul moale cu zaharul si cu branza de vaci. Se adauga ouale, puddingul de vanilie si esenta. Se amesteca compozitia bine sa fie omogena. Se toarna peste blat si se baga la cuptor. Prajitura se scoate cand este rumenita pe margini.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort rusesc" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]