Blat-Intr-un bol mixam galbenusurile cu 4 linguri de zahar,coaja de lamaie,pana obtinem o crema.
Albusurile le mixam spuma cu un praf de sare,adaugam treptat zaharul ramas,zeama de lamaie,adaugam treptat crema de galbenusuri si faina amestecata cu praful de copt si cacao.
Amestecam cu o lingura cu miscari unsoare pana ce se omogenizeaza,
Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt,dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea,lasam sa se raceasca foarte bine dupa care il vom taia in 2.
Vom proceda la fel si la al 2 lea blat(care l-am compt intr-o forma de guguluf).lasam sa se raceasca duap care il vom taia in 3.
Crema-Ciocolata rupta bucatele o topim cu 100 ml frisca,lasam sa se raceasca dupa care o dam la congelator cca 1 ora,
Mascarponele il mixam cu zaharul pudra,adaugam crema de ciocolata si mixam pana obtinem o crema omogena,adaugam si frisca mixata si mixam pana ce se omogenizeaza.
Ansamblare-asezam prima foaie(blatul 1)o insiropam adaugam 1/2 din crema,adaugam a 2 foaie si ungem cu crema,in mijloc adaugam prima foaie din al 2 lea blat-il insiropam,crema-a 2 foaie-insiropam-crema-3 foaie si ungem totul cu crema
Dam la frigider 2 ore,il imbracam in pasta de zahar dupa care facem o gaura in mijloc si adagam papusa care am invelito in folie alimetara,decoram dupa plac,