Tort Kitty

de Dea_Dea in Torturi, 21 Mar 2013 | 2783 vizualizari

 

Tort diplomat cu iaurt si cocktail de fructe imbracat in pasta de zahar
L-am facut anul trecut de ziua fiicei mele.

 

INGREDIENTE

  • BLAT:
  • piscoturi inmuiate in siropul de la cocktail-ul de fructe
  • CREMA
  • 2 cutii de cocktail de fructe
  • 400 gr iaurt
  • 500 ml frisca
  • 10 linguri zahar
  • 3 pliculete de gelatina.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Kitty:

Piscoturile inmuiate in siropul de la fructe se pun intr-o tava cu pereti detasabili cu diam. 28 .

Fructele se pun la scurs.

Crema :gelatina se pune la inmuiat cu 200 ml sirop, se lasa 10 min. intre timp se mixeaza iaurtul cu zaharul, se mixeaza si frisca si se amesteca cu iaurtul. Apoi se adauga fructele.La final se adauga gelatina dizolvata la aburi , se omogenizeaza si se pune peste randul de piscoturi.

Dupa ce am pus crema se mai pune un rand de piscoturi si se da la frigider pentru cel putin 2 ore

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Kitty" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Miha 1

21.03.2013, 20:30

Frumos tort, dar scrie-ne si cum se prepara

Patricia Iordache 1

23.03.2013, 16:31

Asa, Miha! Gand la gand!

Patricia Iordache 1

23.03.2013, 16:33

Eu as vrea sa stiu cum ai facut pisicuta. Ai sablon? Poti sa ne explici putin? Multumesc!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu vin si crema de iaurt si fructe de padure