Tort Elena

de Sabina in Torturi, 21 Mai 2009 | 9702 vizualizari

 

Tort racoros, fin si cremos, usor de facut si foarte rapid.

 

INGREDIENTE

  • o cutie cu ananas
  • piscoturi Savoiardi
  • 2 cutii crema de branza dietetica
  • zahar vanilinat
  • zahar pudra
  • crema de vanilie instant (+250 ml pentru preparare)
  • esenta de migdale
  • 50 grame nuca de cocos
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Elena:

Desfacem cutia de ananas, punem deoparte compotul pe care il vom folosi la insiropat si taiem fructele cat mai marunt (stoarcem bine de sucul in care au stat conservate). Pregatim crema din branza, zahar vanilinat, esenta de migdale si nuca de cocos. Amestecam bine si apoi adaugam ananasul.

Incepem sa pregatim tortul: insiropam piscoturi (cu siropul de ananas) si le punem un platou intr-o forma de tort. Adaugam un strat de crema de branza si ananas si continuam cu piscoturi. Ultimul strat va fi de crema de branza si ananas.

Pregatim crema de vanilie dupa instructiunile de la plic si ornam tortul dupa propria imaginatie. Eu am ales sa-i dau un aspect de valuri, din lipsa de timp. Am decorat cu feliute de anans si migdale prajite. Se pastreaza la frigider in momentul servirii.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Elena" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Tort cu lichior, cafea si jeleu de afine - Reteta delicioasa

pe 27.06 la 20:14

ULTIMELE COMENTARII

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort la rece cu crema de iaurt si ananas