Blatul: se separa ouale,se bat albusurile spuma cu zaharul,se adauga galbenusurile unul cate unul amstecand cu lingura de lemn. Adaugam uleiul amestecand usor, apoi faina amestecata cu praful de copt, cacaua si praful de sare. Turnam compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina (Diam 26 cm) si dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea
Siropul: caramelizam zaharul avand grija sa nu se arda si il stingem cu lapte, lasam sa fiarba pana se topeste zaharul
Crema: punem laptele impreuna cu zaharul si ciocolata la fiert. Cand fierbe adaugam grisul amestecand energic si lasam pe foc pana se ingroasa amestecand continuu, luam de pe foc si adaugam untul. Llasam sa se raceasca putin, apoi adaugam nuca de cocos
Glazura: topim ciocolata impreuna cu untul si smantana pe baie de abur
Asamblare: blatul racit il taiem in 2 si il insiropam
Pe un platou punem primul blat apoi crema si ultimul blat si la sfarsit glazura, ornam dupa preferinta
Pofta buna!