Tort de morcovi la slow cooker-ul Crock-Pot 6l DuraCeramic Saute

de Oana in Slow Cooker, 8 Mai 2019 | 6791 vizualizari

 

Un tort deosebit, o combinatie extraordinara de arome si pentru ca e facut la slow cooker-ul Crock-Pot 6l DuraCeramic Saute a iesit atat de pufos, usor umed, absolut delicios!

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 285 g unt moale
  • 285 g zahar brun
  • 4 oua
  • 260 g faina
  • 10 g praf de copt
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 praf de sare
  • 300 g morcovi rasi
  • 100 g ananas in compot maruntit
  • 80 g nuca maruntita
  • 1 lingurita coaja de portocala bio
  • ½ lingurita ghimbir proaspat ras
  • 1 lingurita vanilie

Crema:

  • 200 g crema de branza Philadelphia
  • 150 g zahar pudra
  • 100 g unt moale
  • 1 lingurita coaja rasa de portocala bio
  • 1 lingurita vanilie
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de morcovi la slow cooker-ul Crock-Pot 6l DuraCeramic Saute:

Pentru blat, mixeaza untul moale, la temperatura camerei cu zaharul brun pana devine pufos.

Adauga apoi galbenusurile de ou si amesteca in continuare cu mixerul.

Pune ananasul maruntit la robot si morcovii dati pe razatoarea cu ochiuri mici si omogenizeaza compozitia.

Peste faina adauga praful de copt, bicarbonatul, scortisoara si sarea.

Pune amestecul de faina peste compozitie, adauga apoi coaja de portocala si ghimbirul.

La final adauga vanilia si nuca macinata si amesteca usor.

Bate albusurile separat pana obtii o spuma tare si pune peste compozitia de blat, amestecand cu o spatula de jos in sus pana se incorporeaza bine.

Pune in vasul de la slow cooker-ul Crock-Pot DuraCeramic 6 l hartie de copt si rastoarna compozitia.

Pune capacul si seteaza programul High pentru 2 ore.

Cand programul s-a terminat scoate prajitura cu grija si pune-o pe un grilaj sa se raceasca.

Intre timp pregateste crema.

Mixeaza crema de branza cu untul moale, la temperatura camerei si adauga zaharul pudra.

Pune coaja de portocala rasa si vanilia si omogenizeaza bine.

Pune crema la frigider pana se raceste blatul de tot.

Taie apoi blatul in doua parti egale, pune jumatate de crema pe primul blat, acopera cu al doilea si pune deasupra restul de crema.

Decoreaza tortul de morcovi cu nuci, coaja de portocala si coacaze rosii sau dupa plac.

Pune tortul in frigider 2-3 ore si apoi il poti taia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de morcovi la slow cooker-ul Crock-Pot 6l DuraCeramic Saute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu ciuperci si bulgur-de post