Tocanita cu vita si dovleac la slow cooker Crock-Pot 6 L Saute

de Bucataras in Slow Cooker, 29 Sep 2015 | 3241 vizualizari

 

(timp de pregatire 25 min, timp de gatire 3 ore si 30 min, temperatura “low”, complexitate redusa)

 

INGREDIENTE

  • Vrabioara vita – 800 g
  • Dovleac – 300 g
  • Morcovi – 2 buc
  • Masline kalamata – 200 g
  • Ceapa verde – 4 fire
  • Usturoi – 4 catei
  • Cartofi – 2 buc
  • Cimbru – 2 fire
  • Ardei rosu – 2 buc
  • Vin rosu – 80 ml
  • Ulei de masline – 2 linguri
  • Chives – 10-15 fire
  • Sare si piper negru – dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu vita si dovleac la slow cooker Crock-Pot 6 L Saute:

 

  • Curata si taie vita cuburi;

  • Curata si taie cartofii, morcovii, ardeiul si dovleacul cuburi;

  • Toaca usturoiul si ceapa marunt;

  • Pune vasul de aluminiu pe foc, lasa-l sa se incinga si adauga uleiul de masline;

  • Adauga sare pentru a face o emulsie si caleste carnea;

  • Pune peste aceasta usturoiul, ceapa si firicelele de cimbru;

  • Potriveste de piper si adauga maslinele si morcovii;

  • Stinge cu vinul rosu si lasa-l sa se reduca;

  • Ia de pe foc, introdu in slow cooker Crock-Pot, seteaza timpul de 3 ore si 30 min si programul “low”;

  • Adauga cartofii si sucul de rosii peste, amesteca bine si pune capacul;

  • Cu o ora inainte de final adauga dovleacul si ardeiul gras;

  • La final potriveste de sare si piper si serveste cu chives tocat;

 

Pofta buna !

 

 

 

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu vita si dovleac la slow cooker Crock-Pot 6 L Saute" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Medalion de somon, cu sos de lamaie si menta la slow cooker Crock-Pot 4,7 L