Foi bezea:
Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare,apoi se adauga treptat zaharul si se continuua mixarea pana ce acesta se topeste si obtinem o spuma densa si lucioasa. Se adauga zeama de lamaie si vaniliea si se omogenizeaza. Cacaua se amesteca cu amidonul si se cerne in spuma; se amesteca cu o paleta,dinspre exterior spre interior pentru a nu se lasa spuma.
Pe o tava se traseaza cercuri de 23 cm si se imparte spuma in doua parti egale. Se intinde spuma in cele doua cercuri, iar pe cea care va fi deasupra se presara ciocolata tocata. Se introduce tava in cuptorul preincalzit si se coace bezeaua aprox 90 minute,la 140 grade(foc mic). Este gata atunci cand este crocanta deasupra.
Crema:
Frisca se bate cu 1 lingura de miere pana devine o spuma tare. 2 caise si 2 piersici se paseaza cu blenderul si se adauga la frisca,se mixeaza bine,apoi se adauga laptele. Se omogenizeaza.
Pe un platou rotund se aseaza prima foaie de bezea, crema( se pun 3 linguri deoparte) si fructele(piersiile si caisele taiate felii si coacaze), se acopera cu cealalta foaie de bezea. Crema oprita se pune intr-un sprit si se orneaza tortuletul cu rozete. Se decoreaza cu felii de fructe si coacaze rosii. Se serveste rece,de la frigider.