Crema : 500 ml frisca vegetala
Separam galbenusurile de albusuri.
Albusurile se bat spuma adaugand in ploaie zaharul + zaharul vanilat .
Cand albusurile s-au intarit si au aspect de bezea adaugam galbenusurile frecate
cu un praf de sare. In continuare adaugam faina si mestecam usor de jos in sus.
Tapetam o tava cu faina si turnam compozitia in ea dupa care adaugam visinile.
Se da la cuptorul preaincalzit pentru aproximativ 45 minute .
Facem testul cu scobitoarea si daca este copt il scoatem si il lasam se se
racoreasca dupa care taiem blatul in trei.
Punem frisca lichida intr-un bol si o mixam pana se intareste.
Asezam prima foaie pe un platou, o insiropam, urmeaza stratul de frisca
si continuam cu urmatoarea foaie insiropata si iar un strat de frisca,
urmeaza ultima foaie insiropata si iar frisca .
Decoram cu frisca si visine.
Pofta buna !