Un tort usor si rapid de facut. Gustul bate aspectul .:)
Crema Nesquick:
Se hidrateaza gelatina in 8 linguri de apa.
Restul ingredientelor se amesteca cu mixerul la viteza mare pana rezulta o crema densa. ( 10 -20 min depinde de puterea mixerului)
Gelatina se lichefiaza la microunde sau in bain-marie. Se racoreste si se adauga la crema.
La fel se procedeaza si pentru crema Straciatella.
Asezare:
Se tapeteaza o forma cu folie alimentara sau celofan si pe fund se aseaza un strat de piscoturi usor insiropate.
Peste el se aseaza crema Nesquick.
Urmatorul strat se formeaza din piscoturi.
Urmeaza crema Straciatella si din nou piscoturi.
Forma se da la rece 2 ore.
Decor:
Tortul se imbraca intr-un strat subtire de fondant si se decoreaza .
1
Gelatina nu are voie sa atinga punctul de fierbere
2
Fondatul se intinde cel mai bine pe o suprafata neteda unsa cu margarina sau ulei si pudrata cu amidon