Tort cu piersici

de adinaciosescu in Torturi, 31 Iul 2011 | 7628 vizualizari

 

Un tort racoritor,de sezon,care sigur are sa va placa.
Eu am facut blatul,restul fata mea de 17 ani,Simina.

 

INGREDIENTE

  • un blat de tort universal,vezi reteta"Blat de tort universal"de la mine din pagina
  • 1,5 kg.piersici
  • 1 crema instant de vanilie Dr.Oetker(cu tot ce implica ea:zahar praf si lapte)
  • un borcanel de gem de piersici.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu piersici:

Tai blatul rece pe doua parti,intinzi un strat de crema,asezi fructele taiate,ungi blatul cu gem de piersici pe partea care va acoperii fructele.

Procedezi la fel cu cealalta foaie.

Imbraci totul in crema,deasupra fructe.

Dai la rece pret de vreo 2 ore.

Pofta buna !

TIPS-URI

1

Atentie !crema in strat subtire daca vrei sa iti ajunga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu piersici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]