Biscuitii zdrobiti bine la robotul de bucatarie sau pur si simplu cum am procedat eu am zdrobit cu mana asa in pachetul sigilat si s-au facut tocmai buni. Margarina se topeste pe foc mic si se adauga biscuitii amestecand bine sa-i cuprinda pe toti.
Intr-un platou intins se pune inelul pentru torturi la dimensiunea dorita si se adauga biscuitii pe care trebuie sa-i presati bine (eu am facut cu pasatorul de piure), apoi punandu-se la frigider.
Intr-un vas incapator se pune crema mascarpone si se amesteca bine cu mixerul, se adauga fructele zdrobite, zaharul si gelatina dizolvata in sucul de portocale pe care il pui la fiert, dar sa nu clocoteasca. Se amesteca cu restul de crema gelatina si la sfarsit se pune frisca batuta bine cu mixerul. Se scoate platoul si se toarna crema peste biscuiti si se da iar la frigider.
In acest timp se prepara din sucul de portocale si gelatina rosie topping-ul pentru tort. Se bate si frisca pentru ornat si se orneaza cu poch-ul. Pe deasupra eu am pus bombonele ornament albe si galbene sidefate.
Pofta buna