Tort cu fructe si mascarpone

de aalliinnaa07 in Dulciuri, 3 Ian 2014 | 11585 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g piscoturi de sampanie
  • 250 g crema mascarpone
  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 500 ml frisca Hulala
  • 2-3 cescute cafea concentrata
  • 1 fiola esenta de vanilie/ 1 lingurita esenta de vanilie
  • 1 compot de frcute tropicale de 450g
  • sucul de la un compot de visine
  • 1 ciocolata amaruie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu fructe si mascarpone:

Frecam spuma zaharul cu galbenusurile, adaugam crema mascarpone, esenta de vanilie si omogenizam amestecul. Separat amestecam frisca cu mixerul pana devine tare, apoi adaugam pe rand frisca in crema de mascarpone mixand in continuare.

Intr-o tava de tort am pus un rand de piscoturi pe care le-am inmuiat in sucul de la compot de visine.

Crema am impartit-o in 2. Peste piscoturi am pus jumate din prima parte, apoi fructele taiate cubulete mici si apoi cealalta jumatate de crema.

Apoi punem inca un strat de piscoturi pe care le inmuiem in cafea, peste piscoturi punem jumate din crema ramasa, o intindem, adaugam ciocolata amaruie pe care o taiem subtire cu ajutorul cutitului si peste ciocolata am pus crema ramasa si am ornat din nou cu ciocolata.

Tortul se pastreaza la rece, in frigider!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu fructe si mascarpone" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort festiv