Desert foietaj cu gem de mure si nuca

de alilianaa in Dulciuri, 16 Mai 2017 | 2891 vizualizari

 

Pe cat de simplu, pe atat de bun!

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie de placinta Bella ( 400g)
  • 4-5 linguri nuca macinata
  • 1/2 borcan de gem de mure ( de casa)
  • zahar pudra vanilat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert foietaj cu gem de mure si nuca:

Foaia se lasa la decongelat in frigider. 

Nuca coapta si macinata se amesteca cu gemul de mure. Se omogenizeaza. 

Foaia de placinta se taie patrate. Cu mainile infainate, se mai intinde putin cate putin fiecare patrat si in mijloc, se pune cate o lingurita din compozitia de mai sus. 

Marginile se unesc si se preseaza usor cu furculita pe margini. Se asaza intr-o tava, pe foaie de copt. Cornuletele/triunghiurile se coc la foc mediu, cca. 20 minute. 

La final, se pudreaza cu zahar vanilat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert foietaj cu gem de mure si nuca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cozonac cu nuca si mac