Desert foietaj cu gem de mure si nuca

de alilianaa in Dulciuri, 16 Mai 2017 | 3359 vizualizari

 

Pe cat de simplu, pe atat de bun!

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie de placinta Bella ( 400g)
  • 4-5 linguri nuca macinata
  • 1/2 borcan de gem de mure ( de casa)
  • zahar pudra vanilat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert foietaj cu gem de mure si nuca:

Foaia se lasa la decongelat in frigider. 

Nuca coapta si macinata se amesteca cu gemul de mure. Se omogenizeaza. 

Foaia de placinta se taie patrate. Cu mainile infainate, se mai intinde putin cate putin fiecare patrat si in mijloc, se pune cate o lingurita din compozitia de mai sus. 

Marginile se unesc si se preseaza usor cu furculita pe margini. Se asaza intr-o tava, pe foaie de copt. Cornuletele/triunghiurile se coc la foc mediu, cca. 20 minute. 

La final, se pudreaza cu zahar vanilat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert foietaj cu gem de mure si nuca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cum se face coliva