Pregatim crema de caramel: Punem intr-o oala zaharul si il lasam sa se topeasca pana devine caramel ,avem grija sa nu se arda, intr-un vas amestecam oul si cu 2 linguri de frisca lichida. Cand zaharul s-a topit punem untul si amestecam bine. Dam la o parte si punem oul cu frisca continuam sa amestecam pana se ingroasa putin, dam la o parte si lasam la racit.
Batem frisca bine si cand caramelul s-a racit le amestecam dupa care crema o punem la frigider.
Pregatim crema de ciocolata: topim ciocolata pe baie de aburi si cand se raceste o amestecam cu frisca batuta.Dupa care o punem la rece.
Mixam alunele si biscuiti i punem intr-un vas ,untul il punem la topit si apoi il turnam peste biscuiti amestecam bine si punem in forma de tort ,presam bine formand un strat si il punem la rece.
Dupa cateva minute turnam prima crema si lasam 5 minute la rece.
Dupa care turnam si a doua crema.Lasam totrul pentru cel putin 2 ore in frigider.
1
Cand il serviti puteti pune si inghetata deasupra sau fructe de sezon.