Se sfarama biscuitii si napolitanele in robot apoi se amesteca cu margarina topita,nuca,laptele.
Pe o farfurie se pune suportul pentru torturi si se vor aseza biscuitii presandu-se cu fundul unui pahar apoi se pune in frigider timp in care se prepara cremele.Se zdrbesc in bledar capsunile cu zaharul apoi se rastoarna intr-un bol,separat se pune la hidratat si gelatina cu 2-3 linguri cu apa rece apoi se pune pe foc sa se dizolve dar sa nu clocoteasca dupa care se amesteca cu spuma de capsuni si se pune la frigider.
Cand aceasta s-a racit se amesteca cu laptele de frisca si se poate bate cu mixerul.Se pune iar la frigider.Intr-o cratita potrivita se pun cele doua galbenusuri cacaua cernuta impreuna cu amidonul,zaharul si laptele de frisca,se amesteca bine sa nu faca cocoloase si se pune pe foc cand este fiarta se pune la rece in apa rece amestecandu-se continuu.Se adauga gelatina hidratata si margarina la sfarsit cu fiola de rom.Se scoate din frigider farfuria cu biscuitii si se poate pune mai intai crema de cacao apoi crema de capsuni si la sfarsit am ornat cu frisca si bobite de coacaze rosii.
Pofta buna!