Tort de piscoturi cu crema de capsuni

de MotanLaOale in Torturi, 18 Iun 2013 | 15785 vizualizari

 

Simplu dar foarte bun!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet piscoturi
  • 200g capsuni
  • 150g branza de vaci
  • 200g frisca lichida
  • 2 linguri zahar pudra
  • 1 plic Creme Ole de capsuni
  • SIROP
  • 1 plic ceai de capsuni
  • 300ml apa
  • 5 linguri zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • ORNAT
  • 200g frisca lichida
  • cateva capsuni
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de piscoturi cu crema de capsuni:

Se spala si se curata capsunile si se zdrobesc cu mixerul vertical impreuna cu branza.

Se adauga zaharul pudra, frisca lichida si plicul de Creme Ole si se mixeaza 3-4 minute pana se obtine o crema tare.

Se pune la frigider.

Pentru sirop se face un ceai indulcit si cand il luam de pe foc se adauga zaharul vanilat si se lasa la racit.

Frisca se bate cu mixerul si se pune in frigider.

Se taie felii cateva capsuni.

Cand sunt toate reci se trece la asamblat.

Se inmoaie fiecare piscot in sirop si se pun pe platou ca prim blat.

Trebuie lucrat repede ca piscoturile absorb repede siropul si se inmoaie.

Se pune un strat de crema peste piscoturile din platou si deasupra cateva felii de capsuni.

Se pune iar un strat de piscoturi insiropate, crema, capsuni feliate.

Deasupra se pune un strat de piscoturi insiropate.

Se acopera cu frisca dupa pricepere si se orneaza cu cateva capsuni intregi.

Se tine cateva ore la frigider inainte de servire.

Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Inainte de ornare cu frisca este indicat sa-l lasam o ora la rece sa-si mentina forma.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de piscoturi cu crema de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]