Simplu dar foarte bun!
Se spala si se curata capsunile si se zdrobesc cu mixerul vertical impreuna cu branza.
Se adauga zaharul pudra, frisca lichida si plicul de Creme Ole si se mixeaza 3-4 minute pana se obtine o crema tare.
Se pune la frigider.
Pentru sirop se face un ceai indulcit si cand il luam de pe foc se adauga zaharul vanilat si se lasa la racit.
Frisca se bate cu mixerul si se pune in frigider.
Se taie felii cateva capsuni.
Cand sunt toate reci se trece la asamblat.
Se inmoaie fiecare piscot in sirop si se pun pe platou ca prim blat.
Trebuie lucrat repede ca piscoturile absorb repede siropul si se inmoaie.
Se pune un strat de crema peste piscoturile din platou si deasupra cateva felii de capsuni.
Se pune iar un strat de piscoturi insiropate, crema, capsuni feliate.
Deasupra se pune un strat de piscoturi insiropate.
Se acopera cu frisca dupa pricepere si se orneaza cu cateva capsuni intregi.
Se tine cateva ore la frigider inainte de servire.
Pofta Buna!
1
Inainte de ornare cu frisca este indicat sa-l lasam o ora la rece sa-si mentina forma.