Este o bunătate de tort, mai ales dacă vă place ananasul la fel de mult ca şi mie.De fapt familia mea adora prajiturile sau torturile cu fructe, vanilie si frisca.Fara ciocolata sau cacao....
Preparam budinca dupa instructiunile de pe plic, apoi o lasam sa se raceasca, invartind din cand in cand in ea sa nu lasam sa se faca crusta.
Dupa ce s-a racut mixam untul cu mixerul si adaugam budinca, lingura cu lingura pina o punem pe toata.
Adaugam esenta de vanilie, mai mixam de doua ori , apoi dam crema la rece.
Intr-o forma de chec punem folie alimentara , sa-i acoperim toti peretii, o tapetam.
Cafeaua indulcita o punem intr-un vas in care vom putea inmuia piscoturile.Le asezam apoi in tava pe lungime cum se vede in poza.
Peste piscoturi punem 1/2 din crema, apoi felii din ananas.
Sucul din compotul de ananas trebuie sa-l bea cine face tortul.Neaparat...ca altfel nu iese tortul.....
Peste fructe punem iar un rand de piscoturi inmuiate in cafea sau in sucul de ananas , in cazul in care nu l-ati baut !
Cealalta jumatate din crema o punem peste piscoturile inmuiate, apoi ananasul felii si deasupra piscoturi inmuiate.
Dam tortul la rece cateva ore , apoi il ornam cu frisca, fulgi de ciocolata si cirese confiate.
Puteti lasa tortul la rece pina a doua zi, ar fi ideal.
A doua zi se poate felia si se serveste neaparat rece.
Pofta mare !