Stiu ca a cam trecut vremea lui, ca e ptr sarbatorile de iarna, dar eu mi-am propus sa il incerc oricum, si a iesit ceva extraordinar, nu cum vroiam eu, dar foarte bun!
Preparam blatul ca in reteta aceasta
Intre timp, preparam crema, si anume, incepem cu topirea ciocolatei in bainmarie, la foc mic, adaugam laptele, siropul si galbenusurile si amestecam repede pana devine omogen.
Taiem ciresele in jumatate si le punem usor in compozitia de frisca. Derulam blatul usor, punem un rand din crema de ciocolata si apoi din frisca cu cirese Si rulam usor inapoi. Punem la frigider cateva ore pana se intareste. Apoi il il scoatem si taiem de la ambele capete, cate o felie pe diagonala, felii care le lipim apoi cu putina frisca la ruloul principal ca sa arate ca o buturuga.
Presaram si putin zahar pudra ajutandu-ne de o strecuratoare sau daca aveti de aparatul special.
1
Se poate tine la frigider in jur de 3-4 zile
2
ptr a nu se intari, e indicat sa il acoperiti cu o foaie transparenta de ciolofan.